Csapatunk

Dr. Ilosvai Péter

Dr. Ilosvai Péter

partner, menedzsment tanácsadó

+36 70 940 4147

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Ilosvai Péter vagyok,

én hoztam létre a Konraadot. Mi vezérelt?

Egy időben főállású egyetemi oktatóként és kutatóként stratégia tervezésével, döntéstámogatással foglalkoztam. Ezek olyan témák, amik tulajdonosoknak és nagy önállósággal felhatalmazott vállalati vezetőknek fontosak. Ők ma Magyarországon elsősorban a közepes és kisebb vállalatok élén állnak.

Sok éve már, hogy menedzsment tanácsadóként, szervezetfejlesztőként dolgozom.

Az ügyfeleim között találhatók szakmailag ütős, kisebb vállalkozások, mint az Infomarketing, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda, vagy a Netmarketing.

Vannak közepes méretű cégek, akik a nagyok felé tartanak, mint a BalaBit IT Security, az IND, a Tender Auditor, a SAS Institute.

És főleg szervezetfejlesztési területen vannak igazán nagyok, mint az EGIS, a TEVA, a dm Drogeiemarkt, a Prímagáz, vagy a Magyar Telekom.

A munkáim során megtapasztaltam, a vállalatfejlődés különböző szakaszait. Nagyon sok szituációt kezelek, amik éppen abból fakadnak, hogy egy vállalkozásból közepes cég lesz, majd elindul a nagyvállalati működés felé. Nemcsak abban van tapasztalatom, hogyan működik egy hatékony szervezet a különböző növekedési szakaszokban, hanem abban is, mi történik, mikor az egyikből a másikba lép.

Az a célom, hogy a Konraad egy tudásközpont legyen: tevékenyen segítsen megoldani a növekedésből adódó helyzeteket. De segítsen abban is, hogy az ügyfeleink előrébb jussanak, bővülő, profi eszköztáruk legyen, amit maguk használnak az egyre nagyobb szervezetben.

A Konraad nem egy „tanácsadó gyár“. Együttműködő partnerekkel dolgozom. Olyan kiváló szakemberekkel, akikkel sok közös tapasztalatot szereztünk és akik saját cégeikkel is ismertek a szakterületükön.

Együttműködő partnerek

Posfai Tünde

Posfai Tünde

HR szakértő, szervezetfejlesztő

Szakértelem: HR terület vezetése, munkaerő toborzás, kiválasztás, értékelés és ösztönzés. Szervezeti struktúra tervezése. Action learning teamek vezetése. Kiemelt referenciák: Citibank, BalaBit, HVG Kiadó, Jacsomedia, AL Holding, Interware, Carnation Internet Tanácsadó

Atkári Csaba

Atkári Csaba

Marketing szakértő, piackutató

Szakértelem: marketing stratégia, piackutatás, márkamegújítás, márka pozicionálás, termékfejlesztés, vevőelégedettség kutatás, HR kutatások. Kiemelt referenciák: Hungexpo, Audi, Media Markt, Trilak, Ford, MOL, OMG,Volkswagen

Karadayı-Török Zsófia

Karadayı-Török Zsófia

Tréner, coach

Szakértelem: üzleti coaching, önismereti programok, vezetői készségfejlesztés, konfliktuskezelés, időmenedzsment, értékesítési készségek fejlesztése. Kiemelt referenciák: Citibank, Ustream, Fresenius Kabi, Uniqua, Cason, Rauch Hungária, Sió Eckes